Συνελήφθη 12χρονος κατά συρροή κλέφτης στο Sattahip

Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα 12χρονο αγόρι βρισκόταν υπό κράτηση μετά από μια σειρά κλοπών σε ναό και άλλα ακίνητα στο Sattahip, στο Chonburi. 

Η αστυνομία του Bang Saray έφτασε σε ένα περίπτερο όπου περίμεναν πολλά θύματα και ο 12χρονος που ονομαζόταν μόνο «Α» την Τετάρτη.  

Το αγόρι είχε κλέψει 20,000 μπατ από γυναίκες εμπόρους που εργάζονταν στο ναό και είχε κλέψει επίσης 2,000 μπατ από έναν μοναχό και δύο άλλους μοναχούς. Ένας 45χρονος κάτοικος της περιοχής είπε επίσης ότι είχε διαρρήξει το σπίτι του τη Δευτέρα. 

Το αγόρι παραδέχτηκε ότι έκλεψε σε 6 ή 7 περιπτώσεις σε διάφορες περιοχές στο Sattahip. Ήταν μέρος μιας συμμορίας που περιλάμβανε άλλους δύο, όπως είπε.

 Συνελήφθη από την αστυνομία καθώς περίμεναν τις κοινωνικές υπηρεσίες. Δεν έγινε καμία αναφορά στην ιστορία 77jowo των γονέων ή των κηδεμόνων του αγοριού. 

Πηγή: Thaivisa, 77jowo

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/