Ένας τραυματίας καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου κοιμάται στο τιμόνι έπεσε πάνω σε ένα μοτοσικλέτα στο Bang Lamung

Bang Lamung -
Ένα άτομο τραυματίστηκε όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω σε ένα μοτοσικλέτα στο Χούα Γιάι σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία Hua Yai ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 6:00 π.μ. στην οδό Chaiyapruek. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Στο σημείο εντόπισαν κατεστραμμένο μοτοσικλέτα. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν μια 29χρονη γυναίκα που ταυτοποιήθηκε ως Sopa Wongpan, η οποία είχε τραυματιστεί στο δρόμο. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένα κατεστραμμένο σεντάν βρέθηκε στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός, ο 30χρονος Patinya, περίμενε την αστυνομία στο σημείο. Δεν τραυματίστηκε και το επώνυμό του δεν δόθηκε στον Τύπο.

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι. Το όχημα γλίστρησε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και στη συνέχεια συγκρούστηκε με το μοτοσικλέτα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/