Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια

Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στην Πατάγια.

Ο υπολοχαγός Alit Puangsawai της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στο Soi Grom Teedin (κοντά στο Land Office) στο Nongprue νωρίς σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια κατεστραμμένη μηχανή στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το σώμα ενός άνδρα που αναγνωρίστηκε ως ο 30χρονος Weerachon Korbua, ο οποίος ήταν σερβιτόρος σε ένα δημοφιλές εστιατόριο με θαλασσινά στην Pattaya Walking Street. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας ταξί που είδε το ατύχημα είπε ότι η μοτοσικλέτα οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν χάσει τον έλεγχο και συγκρουστεί με στύλο ρεύματος. Ο οδηγός δεν φορούσε κράνος.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και τον έλεγχο του CCTV για να εντοπίσει τα αίτια του ατυχήματος.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/