Υπόγειες δημόσιες τουαλέτες στη φάση σχεδιασμού για την παραλία Pattaya

Η Pattaya City σχεδιάζει να κατασκευάσει νέες εγκαταστάσεις για υπόγειο μπάνιο στις παραλίες Pattaya και Jomtien ως μέρος ενός μεγαλύτερου έργου για την αναβάθμιση της υποδομής της πόλης σύμφωνα με άρθρο της Pattaya Mail και της κυβέρνησης της πόλης σήμερα.

Ο αντιδήμαρχος Pattana Boonsawad είπε ότι τα αρχικά σχέδια προβλέπουν την κατασκευή 4 υπόγειων εγκαταστάσεων τουαλέτας κατά μήκος της Pattaya Beach Road, με επιπλέον μονάδες να ανοίξουν στις παραλίες Dongtan και Jomtien.

Συμβούλεψε ότι οι τουαλέτες πρέπει να κατασκευαστούν κάτω από το επίπεδο του δρόμου για να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης, η οποία απαγορεύει την κατασκευή σε παραλίες. Ο αντιδήμαρχος ανέφερε παρόμοιες εγκαταστάσεις σε παραλίες στο Βιετνάμ ως επιτυχημένα παραδείγματα του μοντέλου.

Τα προγραμματισμένα μπάνια θα παρέχουν πρόσβαση σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία. Επιπλέον, θα συμπεριληφθούν και σύγχρονοι κάδοι τσιγάρων για να κρατήσουν τις παραλίες καθαρές από ανεπιθύμητα σκουπίδια. Ο Boonsawad είπε ότι το δημαρχείο ερευνά επί του παρόντος πιθανές τοποθεσίες για να εντοπίσει τις νέες τουαλέτες πριν υποβάλει αίτηση για αναπτυξιακό προϋπολογισμό.

Ο αντιδήμαρχος είπε ότι βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη εργασίες για τη χάραξη ενός νέου αγωγού κάτω από τον δρόμο South Pattaya – Pratamnak, την αποκατάσταση ενός πεζόδρομου μπροστά από το ιστιοπλοϊκό μνημείο του βασιλιά Rama IX και τη βελτίωση του εξωραϊσμού και των τουριστικών χώρων ανάπαυσης στην παραλία Jomtien.

Αυτή η εργασία έχει ήδη λάβει έγκριση από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Pattaya.

Η Pattaya News σημειώνει ότι το έργο του μπάνιου βρίσκεται μόνο στη φάση του σχεδιασμού και πιθανότατα θα χρειαστεί λίγος χρόνος πριν να αναληφθεί. Δεν δόθηκε κανένας προϋπολογισμός ή νέα για το αν θα ήταν δωρεάν.

Πηγή: Pattaya Mail

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/