Το Ναυτικό της Ταϊλάνδης διασώζει τουρίστες και πλημμυροπαθείς από το Koh Chang

Το Πολεμικό Ναυτικό βοηθά τα θύματα των πλημμυρών στο Koh Chang

Trat-
Αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης βοηθούν τα θύματα των πλημμυρών στο Koh Chang, Trat.

Ο Διοικητής της Πρώτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης Chonburi, Αντιναύαρχος Banjop Poedang έδωσε εντολή στην ομάδα του να βοηθήσει τα θύματα των πλημμυρών στο Koh Chang.

Αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης και του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) επιδιόρθωσαν γέφυρες και κτίρια που έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες το πρωί της Δευτέρας.

Πλοία και οχήματα από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης έχουν χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση τουριστών από το Koh Mak στην ξηρά.

Το Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζει τη διάσωση τουριστών και τη μεταφορά τους στην ξηρά όλη μέρα σήμερα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/