Η αστυνομία αναζητά υπόπτους που φέρεται να λήστεψαν ζευγάρι Ρώσων στη Νότια Πατάγια

Πατάγια -


Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά δύο υπόπτους που φέρεται να λήστεψαν ένα ζευγάρι Ρώσων στη Νότια Πατάγια νωρίς το πρωί, 18 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Ταγματάρχης Saijai Kamjulla της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από ένα ζευγάρι Ρώσων που ονομάστηκαν στον Τύπο μόνο «Louise» και «Anna» στις 12:30 σήμερα το πρωί.

Είπαν στην αστυνομία ότι οι ύποπτοι τους λήστεψαν στο Soi Thep Prasit 17 ενώ επέστρεφαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο τους από ένα βραδινό γεύμα.

Σύμφωνα με τα θύματα, δύο ύποπτοι, που πιστεύεται ότι είναι υπήκοοι Ταϊλάνδης, σε ένα μαύρο φορτηγό χρησιμοποίησαν ένα μαχαίρι για να τους απειλήσουν για μια τσάντα που μετέφεραν. Τα θύματα είπαν ότι προσπάθησαν να τσακωθούν με τους υπόπτους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μέσα στην τσάντα, σύμφωνα με τα θύματα, βρίσκεται ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο και κάποια σημαντικά έγγραφα.

Το ζευγάρι είχε τραβήξει έναν πλαϊνό καθρέφτη από το φορτηγό κατά τη διάρκεια της μάχης. Οι ύποπτοι διέφυγαν με το φορτηγό με την τσάντα.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της ελέγχοντας κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/