Περιμένετε… περισσότερη δυνατή βροχή πιθανόν να έρθει στην περιοχή της Πατάγια

Συνεχείς βροχοπτώσεις έχουν προβλεφθεί για το χαμηλότερο κεντρικό, το ανατολικό και το ανώτερο νότο, καθώς μια κοιλάδα μουσώνων εκτείνεται για να σχηματίσει μια κυψέλη χαμηλής πίεσης πάνω από την Καμπότζη, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης την Τετάρτη.

Στις ανατολικές και νότιες περιοχές ενδέχεται να σημειωθούν ισχυρές βροχές σε ορισμένες περιοχές. Το τμήμα προέτρεψε τους ντόπιους να είναι ενήμεροι για τις καιρικές συνθήκες.

Αναμένονται μεμονωμένες έντονες βροχοπτώσεις στις επαρχίες Chon Buri, Rayong, Chanthaburi, Trat, Ranong, Phang Nga και Satun ενώ προβλέπονται μόνο ασθενείς βροχές στα βόρεια και βορειοανατολικά.

Το Andaman και ο Κόλπος της Ταϊλάνδης πιθανότατα θα δουν κύματα ύψους δύο έως τριών μέτρων, ενώ οι περιοχές που αντιμετωπίζουν καταιγίδες θα μπορούσαν να δουν κύματα ύψους τριών μέτρων. Τα μικρά σκάφη έχουν λάβει συμβουλή να παραμείνουν μακριά από τα νερά στο Ανταμάν και στον Κόλπο της Ταϊλάνδης μέχρι την Πέμπτη (19 Σεπτεμβρίου).

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/