Αντίο οι κάρτες άφιξης και αναχώρησης TM6… καταργούνται.

Η Ταϊλάνδη θα καταργήσει την κάρτα άφιξης και αναχώρησης TM6 για τους ξένους τουρίστες.

Μιλώντας σε εκδήλωση στην Μπανγκόκ το απόγευμα της Τρίτης, ο Δρ Kobsak Pootrakool από το Γραφείο του Πρωθυπουργού είπε ότι η κάρτα TM6 πρόκειται να καταργηθεί σταδιακά, ενώ μια νέα εφαρμογή θα κυκλοφορήσει για την αναφορά TM30, σύμφωνα με Αγγλικά Khaosod.

Το 2017, ανακοινώθηκε ότι οι υπήκοοι της Ταϊλάνδης δεν θα χρειάζεται πλέον να συμπληρώσουν το έντυπο TM6 και ότι μόνο αλλοδαποί θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο.

Αλλά τώρα το έντυπο TM6 πρόκειται να καταργηθεί εντελώς, καθώς το Γραφείο Μετανάστευσης εξαντλείται από χώρους για να αποθηκεύσει όλα τα έγγραφα, ανέφερε ο Khaosod. 

Επί του παρόντος, όλα τα έντυπα TM6 αποθηκεύονται σε δύο τεράστιες αποθήκες, αλλά σπάνια εξετάζονται μετά τη χρήση τους, επομένως έχει ληφθεί η απόφαση να καταστεί περιττή. 

Ο Khaosod English ανέφερε επίσης ότι μια νέα εφαρμογή για κινητά θα κυκλοφορήσει για να κάνει τη διαδικασία αναφοράς TM30 πολύ πιο εύκολη. 

Τα νέα έρχονται αφού ο Δρ Kobsak αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι επρόκειτο να πραγματοποιήσει μια συνάντηση για να συζητήσει την αμφιλεγόμενη αναφορά του TM30. 

Ο Δρ Kobsak αποκάλυψε επίσης ότι οι ξένοι θα μπορούν επίσης να κάνουν αναφορές 90 ημερών μέσω μιας εφαρμογής που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Διαβάστε την έκθεση του Khaosod English εδώ.

Πηγή: Thaivisa, Khaosod English

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/