Δύο νεκροί, δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με δύο τρέιλερ, φορτηγό και σεντάν στο Τσονμπούρι

Δύο νεκροί, δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με δύο τρέιλερ, φορτηγό και σεντάν στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Dragon Rescue 72 Chonburi

Τσονμπούρι –
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με δύο ρυμουλκούμενα, ένα φορτηγό και ένα σεντάν στο Mueang Chonburi σήμερα νωρίς το πρωί.

Η Dragon Rescue αναφέρει ότι ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στην οδό Bypass Road (Παττάγια νότια) στο Nong Maidang στη 1:04 π.μ.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τέσσερα κατεστραμμένα οχήματα στο δρόμο τα οποία είναι ένα ρυμουλκούμενο 24 τροχών, φορτηγό 10 τροχών, ρυμουλκούμενο 18 τροχών και ένα σεντάν.

Δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο φορτηγό 10 wheeler που ήταν ο 66χρονος κ. Sui Somnark (οδηγός) και η 57χρονη κα Pimpa Kaewnoppakao (επιβάτης).

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το ρυμουλκούμενο 24 wheeler έχασε τον έλεγχο του οχήματος, γλίστρησε από την κατάλληλη λωρίδα και συγκρούστηκε με τα άλλα οχήματα.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/