Αστυνομική καταστολή σε παράνομους εργαζόμενους στην ξένη αγορά στο Chonburi

Αστυνομική καταστολή σε παράνομους εργαζόμενους στην ξένη αγορά στο Chonburi

Σρι Ράτσα –
Οι αξιωματικοί της υπηρεσίας μετανάστευσης Chonburi ξεκίνησαν σήμερα το πρωί καταστολή των παράνομων αλλοδαπών εργαζομένων σε μια αγορά στη Σρι Ράτσα.

Περισσότεροι από 20 αξιωματικοί μετανάστευσης Chonburi με επικεφαλής τον λοχαγό Weerachai Thinkomut επιθεώρησαν σήμερα το πρωί την αγορά Rattanakorn. Ένας συνδεδεμένος βιντεογράφος από το The Pattaya News ήταν παρών.

Πολλοί παράνομοι εργαζόμενοι έτρεχαν και έφυγαν όταν είδαν αστυνομικούς, κάτι που φαίνεται στο βίντεό μας. Οι αξιωματικοί έχουν ελέγξει έγγραφα μεταναστών εργαζομένων για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Πάνω από είκοσι συνελήφθησαν επειδή δεν είχαν τις κατάλληλες άδειες εργασίας ή διαβατήρια. Οδηγήθηκαν στη Μετανάστευση για πιθανή επεξεργασία απέλασης.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/