Pattaya Indoor Cricket League - Εναρκτήριος αγώνας μεταξύ Pattaya Cricket Club και Rugby School Thailand.

Pattaya Indoor Cricket League - Εναρκτήριος αγώνας μεταξύ Pattaya Cricket Club και Rugby School Thailand.

Την Πέμπτη 12 διεξήχθη ο εναρκτήριος αγώνας του Pattaya Indoor Cricket League στο Rugby School Thailand (RST), όπου το RST έπαιξε το Pattaya Cricket Club (PCC).

Το παιχνίδι δεν παίχτηκε στο κανονικό περίβλημα με δίχτυα, αλλά στο μισό του αθλητικού χώρου. Αυτό έδωσε στις 8 ανδρικές ομάδες πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Το batting διεξήχθη σε ζευγάρια για 3 όβερ και το μπόουλινγκ περιορίστηκε σε 12 όβερ ανά ομάδα με μέγιστο 3 όβερ ανά σφαιριστή. Εφαρμόζονται κανονικοί κανόνες εσωτερικού χώρου. 

Ο John Harvey και ο Jainish Parikah από το PCC έκαναν καλή αρχή σημειώνοντας 24 σερί για την απώλεια ενός wicket, που πήρε ο τερματοφύλακας wicket. Η ορμή διατηρήθηκε από τους Λουκ Στόουκς και Ματ Χάρκνες που πρόσθεσαν 37 χωρίς απώλεια (16 και 21 αντίστοιχα). Ο Colin Clark και ο Wesley Masterton πήραν τα επόμενα 3 over και σημείωσαν 33 (15 και 18 αντίστοιχα), αλλά έχασαν 2 wickets - ένα τρέξιμο και απότομα τρακάρισμα. Οι Richard Holt και Bernard Lamprecht αντιμετώπισαν τα τελευταία 3 over. Το πολύ αργό μπόουλινγκ του John αποδείχθηκε δύσκολο να αντιμετωπιστεί και πήρε και τα δύο wickets για μόνο 2 επιπλέον. Ο Lewis και ο Chris έκαναν τα τελευταία 2 over με έντονο ρυθμό, παίρνοντας ο καθένας από ένα wicket και παραχωρώντας 15 τρεξίματα. Η PCC ολοκλήρωσε τα inning της με σκορ 82. 

Οι RST ξεκίνησαν τις συμμετοχές τους σε υψηλό επίπεδο, εν μέρει λόγω του κακού μπόουλινγκ από το PCC. 38 από τα πρώτα 3 over από τον Peter και τον Chris ακολούθησαν 33 off από τον Chris (διαφορετικό Chris) και τον Matt για την απώλεια 2 wickets που πήρε ο Wesley Masterton. Το PCC το κράτησε σφιχτό περιορίζοντας τους Lewis και Guthrie σε 20 τρεξίματα για 2 wickets που πήραν οι Wesley και John Harvey. Τα τελευταία 3 όβερ ήταν ακόμη πιο σφιχτά με μόνο 15 σερί παραχωρημένα για 1 wicket αλλά ήταν αρκετό για τον RST να κερδίσει με 7 σερί.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/