Γνωρίστε τη νέα μασκότ και πρόσωπο του τουρισμού για το Πουκέτ

Η νέα μασκότ του Πουκέτ ανακοινώθηκε επίσημα σε διαγωνισμό και η νικήτρια μασκότ είναι το «Nong Joong» – ένα μωρό αστακό/γαρίδα που δημιουργήθηκε από τον Jin Sataponsathitsuk, ο οποίος έλαβε 100,000 για τις προσπάθειές του.

Η μασκότ αντιπροσωπεύει ένα άτακτο παιδί που του αρέσει να τρώει, να εξερευνά και να μαθαίνει νέα πράγματα. Στόχος του είναι να ανακαλύψει το Πουκέτ μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, νόστιμο φαγητό και υπέροχες εμπειρίες. Ο καλύτερός του φίλος, Umi, ένα μωρό αχινό, τον αποκαλεί συνέχεια Joong, αντί για Goong (που σημαίνει γαρίδα στα Ταϊλανδέζικα).

Οι αξιωματούχοι ελπίζουν ότι αυτή η νέα μασκότ, η οποία θα εμφανίζεται σε όλα τα είδη τουρισμού που σχετίζονται με το Πουκέτ, θα βοηθήσει στην τόνωση του τουρισμού και θα δείξει πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι η πόλη και η περιοχή.

Πηγή: Phuket Hot News, Thaiger

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/