Το Τμήμα Τελωνείων θα εγκαταστήσει 23 ακόμη μηχανήματα X Ray σε μεταφορικούς ιμάντες στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi έως το τέλος του 2019

Μπανγκόκ-

Το Τμήμα Τελωνείων σχεδιάζει να εγκαταστήσει περισσότερα μηχανήματα ακτίνων Χ σε μεταφορικούς ιμάντες για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της επιθεώρησης στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi έως το τέλος του 2019.

Μέχρι στιγμής τοποθετούνται 23 ζώνες στον χώρο των αφίξεων. Το τμήμα στοχεύει επίσης να υιοθετήσει το εθνικό σύστημα ενιαίας θυρίδας, σύμφωνα με την πολιτική της κυβέρνησης, για τη διευκόλυνση των τελωνειακών εργασιών. Το σύστημα εγκαθίσταται επίσης στη Μιανμάρ και τις Φιλιππίνες.

Η κυβέρνηση και το υπουργείο τελωνείων δηλώνουν ότι αυτό θα αυξήσει την ασφάλεια και την ασφάλεια στο αεροδρόμιο καθώς και θα επιταχύνει τη συνολική επεξεργασία.

Η Pattaya News σημειώνει ότι οι επικριτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι έχει σκοπό να κερδίσει περισσότερα χρήματα από την εισαγωγή και τα πρόστιμα.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/