Η Εθνική Αυστραλίας απαγχονίζεται αφού φέρεται να έχασε το διαβατήριό της στην Πατάγια

Η αστυνομία του Μπουριράμ κλήθηκε σε ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό των λεωφορείων στο κέντρο της πόλης μετά από αναφορές ότι ένας αλλοδαπός απαγχονίστηκε σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου. 

Το 68χρονο θύμα από την Αυστραλία κρεμόταν από ένα νάιλον κορδόνι και ήταν νεκρό τρεις ώρες. 

Στον τοίχο ήταν κολλημένο ένα σημείωμα αυτοκτονίας μαζί με 3,000 μπατ. 

Δεν υπήρχαν ενδείξεις αγώνα ή φάουλ. 

Η αστυνομία κάλεσε τον τελευταίο αριθμό στο τηλέφωνό του και σύντομα έφτασε μια 29χρονη Ταϊλανδή.

Είπε ότι είχε πάει στην Πατάγια σε ένα ταξίδι με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της και είχε συναντήσει το θύμα που ήταν σε απελπισμένη και θλιβερή κατάσταση. 

Είπε ότι έχασε το διαβατήριό του, όλα τα χρήματα και τα υπάρχοντά του στην Πατάγια, αλλά ότι η αστυνομία της Πατάγια δεν ενδιαφέρεται να υποβάλει αναφορά. Προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου της. 

Μια δωρεά από υπηρεσίες διάσωσης και τοπικής βοήθειας στην Πατάγια δόθηκε στον άνδρα που πήγε στο Μπουριράμ. 

Η γυναίκα από την Ταϊλάνδη είπε ότι τον βοήθησε να πάει στην αστυνομία του Μπουριράμ για να υποβάλει αναφορά που έγινε αποδεκτή εκεί.

Ωστόσο, έβαλε τέλος στη ζωή του δείχνοντάς της ότι υπήρχαν πολλοί παράγοντες στη ζωή του που τον έκαναν να τα τελειώσει όλα. Είναι άγνωστο γιατί δεν πήγε στην Πρεσβεία του για βοήθεια με το διαβατήριό του που έλειπε.

Τα ονόματα στην ιστορία έχουν αποσιωπηθεί. 

πηγή: Ταϊλανδικός αρουραίος, Ταϊλανδική βίζα

Η φιλανθρωπική οργάνωση Σαμαρείτες είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο για όσους θέλουν να μιλήσουν.

Εάν εσείς ή οποιοσδήποτε γνωρίζετε χρειάζεται υπηρεσίες ψυχικής υγείας, επικοινωνήστε με τους Σαμαρίτες της Ταϊλάνδης στην 24ωρη τηλεφωνική τους γραμμή 02-713-6791 (Αγγλικά), 02713-6793 (Ταϊλάνδης) ή Ταϊλανδική Γραμμή Ψυχικής Υγείας στο 1323 (Ταϊλάνδη) ).

http://www.samaritansthai.com/news/samaritans-of-thailand-english-hotline/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/