Ταϊλανδέζα συνελήφθη για κλοπή από τουρίστες σε ξενώνες στην Πατάγια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αστυνομία της Πατάγια

Μια γυναίκα ύποπτη συνελήφθη αφού φέρεται να έκλεψε από τουρίστες σε τοπικούς ξενώνες στην Πατάγια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι ξενώνες όπου λειτουργούσε ήταν κυρίως ξενώνες ανοιχτού κοινόχρηστου χώρου σε στυλ κοιτώνων.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya αναφέρει ότι συνέλαβε μια 26χρονη Ταϊλανδή γνωστή ως Kanokwan 'Nok' Pattanangam.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πατάγια, προσποιήθηκε ότι έκανε check σε ξενώνες πολλών περιοχών. Μετά από αυτό, έκλεψε αντικείμενα άλλων τουριστών και μετρητά σε δωμάτια περισσότερες από 10 φορές τις τελευταίες εβδομάδες.

Παραδέχτηκε ότι είναι τζογαδόρος που έχει χάσει πολλά χρήματα και φέρεται να παραδέχτηκε τα εγκλήματα στην αστυνομία. Αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για κλοπή.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/