Το Immigration διευκρινίζει τη συγκεχυμένη ειδοποίηση που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο σχετικά με τις εξαιρέσεις για την κατάθεση TM28. Η εκπαίδευση, οι επιχειρηματικές βίζες εξαιρούνται, η συνταξιοδότηση, ο γάμος και η οικογένεια όχι

Πουκέτ-

Το Phuket Immigration μίλησε σήμερα στο Phuket News, το πρώτο μεγάλο τμήμα του Immigration που το έκανε και διευκρίνισε την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο από το Immigration που προκάλεσε πολλές φλυαρίες και εικασίες.

Παραδέχτηκαν ότι η ειδοποίηση θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση, γι' αυτό προσπάθησαν να το διευκρινίσουν. Τα νέα μέτρα και αλλαγές ανακοινώθηκαν σε συνάντηση στις 9 Σεπτεμβρίου, είπαν.

Ιδού τι αναφέρθηκε:

Ο συνταγματάρχης Kathathorn της Phuket Immigration σήμερα το πρωί παραδέχτηκε ότι η ανακοίνωση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

«Η ειδοποίηση ανακοινώνει εξαιρέσεις στην απαίτηση TM28 για τους αλλοδαπούς να αναφέρουν το πού βρίσκονται εντός 24 ωρών από την άφιξή τους στον προορισμό τους», είπε.

«Συγκεκριμένα, απαλλάσσει όλους τους αλλοδαπούς που εισέρχονται στην Ταϊλάνδη για τουριστικούς σκοπούς (συμπεριλαμβανομένων των θεωρήσεων «TR» και των τουριστών που εισέρχονται στην Ταϊλάνδη με βίζα κατά την άφιξη και εξαιρέσεις από την υποχρέωση θεώρησης), αθλητικές βίζες (S), επιχειρηματικές βίζες (Β), επενδυτικές θεωρήσεις (IM, IB). ), θεωρήσεις εκπαίδευσης (ED, RS) και θεωρήσεις ειδικευμένων τεχνιτών ή ειδικών (EX).

«Αυτοί οι άνθρωποι εξαιρούνται τώρα από το να πρέπει να υποβάλουν ένα TM28 που αναφέρει το πού βρίσκονται», είπε.

Ωστόσο, ο συνταγματάρχης Κάθαθορν τόνισε ότι εξαιρούνται μόνο όσοι διαμένουν στη χώρα με τέτοιου είδους βίζες.

«Η απαίτηση TM28 εξακολουθεί να ισχύει για όλους τους άλλους που δεν καλύπτονται από αυτές τις βίζες», είπε.

«Η κατάθεση ενός TM28 δεν απαιτείται πλέον από αυτούς τους ανθρώπους λόγω της απαίτησης TM30, η οποία επιβάλλει στους ιδιοκτήτες ακινήτων να αναφέρουν τυχόν αλλοδαπούς που μένουν εκεί», εξήγησε.
Διαβάστε περισσότερα στο:

https://www.thephuketnews.com/phuket-immigration-clarifies-tm28-24-hour-reporting-exceptions-72888.php#ggRrgMs2WTCEqsMW.99

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/