Αλλοδαπή γυναίκα πιάστηκε σε επτά χρόνια παραμονής στην Πατάγια

Οι Naew Na και Thaivisa ανέφεραν ότι η μετανάστευση Chonburi και η τουριστική αστυνομία συνέλαβαν μια γυναίκα του Τουρκμενιστάν και έναν Ρώσο σε παραμονή μεγάλης διάρκειας στην Ταϊλάνδη την Παρασκευή 13του Σεπτέμβρη. 

Η 37χρονη γυναίκα σταμάτησε έξω από ένα ξενοδοχείο στην Πατάγια την Παρασκευή και διαπιστώθηκε ότι είχε παραμείνει για 2,675 ημέρες. 

Επίσης, την Παρασκευή, ένας 45χρονος Ρώσος με παράταση 683 ημερών συνελήφθη στην περιοχή Pratumnak του θέρετρου. 

Η Pattaya News σημειώνει ότι και οι δύο ήταν τυχαίοι έλεγχοι διαβατηρίων στην περιοχή και ότι είναι νόμος της Ταϊλάνδης να έχετε πάντα μαζί σας ένα σωστό αντίγραφο του διαβατηρίου και τη σφραγίδα εισόδου σας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/