Ο Πάπας θα επισκεφθεί επίσημα την Ταϊλάνδη τον Νοέμβριο

Ο Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να εκπληρώσει την εξάχρονη υπόσχεσή του να επισκεφθεί την Ταϊλάνδη, ανακοίνωσε η εκκλησία την Παρασκευή το απόγευμα με μεγάλη φανφάρα.

Σε ανακοίνωση για τα ταξίδια του ποντίφικα στην Ασία, η Αγία Έδρα ανακοίνωσε ότι ο Φραγκίσκος θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης για τρεις ημέρες στα τέλη Νοεμβρίου. Έρχεται έξι χρόνια αφότου η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι είχε αποδεχτεί την πρόσκληση της τότε πρωθυπουργού Γινγκλούκ Σιναουάτρα κατά την επίσκεψή της στο Βατικανό.

Ο Φράνσις, 82 ετών, θα προεδρεύσει σε δύο μαζές στην Μπανγκόκ. Σύμφωνα με τον Monsignor Andrew Vissanu Thanya-anan, αναπληρωτή γραμματέα της Συνδιάσκεψης των Καθολικών Επισκόπων της Ταϊλάνδης, το πρώτο μαζικό τελετουργικό θα περιοριστεί μόνο στους Χριστιανούς ενώ τη δεύτερη φορά θα είναι ανοιχτό στο κοινό, με έμφαση στο σχέδιο της νεολαίας.

«Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν», είπε ο Άντριου.

Η Πατάγια δεν είναι στη λίστα με τα μέρη που σχεδιάζει να επισκεφτεί ο Πάπας αυτή τη στιγμή.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/