Η οικογένεια μιας Ταϊλανδέζας που έπεσε από τον πέμπτο όροφο του διαμερίσματος της Πατάγια τον Ιούνιο και επέζησε, ισχυρίζεται ότι ο Γάλλος σύζυγός της την έκανε να πέσει κατά τη διάρκεια της διαμάχης

Η οικογένεια μιας 28χρονης Ταϊλανδής που υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στη σπονδυλική της στήλη αφού έπεσε πέντε ορόφους σε μια συγκυριαρχία στην Πατάγια, ισχυρίστηκε ότι ο Γάλλος σύζυγός της την έκανε να πέσει κατά τη διάρκεια ενός καυγά. 

Έκτοτε έχει φύγει στο εξωτερικό και αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη στη γυναίκα του, σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας.

Η Sunisa, 28 ετών, από το Surin, έπεσε πέντε ορόφους από το δωμάτιο 506 στο διαμέρισμα Art on the Hill στο Soi 5, στο λόφο Pratumnak στις 16 Ιουνίου γύρω στις 2:XNUMX. Τώρα δεν μπορεί να περπατήσει ή να φροντίσει τον εαυτό της.

Χθες, η μητέρα της Sunisa, Patcharaporn, 54, και η μεγαλύτερη αδερφή της Natchaya, 32, πήγαν σε έναν δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προβλήματα στην κοινωνία, τον κ. Ronnarong Kaewpetch, για να του ζητήσουν να τους βοηθήσει να αναζητήσουν δικαιοσύνη για εκείνη. 

Η Sunisa δούλευε τοπικά και ζούσε με τον σύζυγό της για περίπου ένα χρόνο. Η οικογένεια είπε ότι είχαν συχνά ζηλότυπες λογομαχίες και συχνά τη χτυπούσε. 

Το βράδυ της πτώσης της είχε τσακωθεί μαζί του για να πάει σε άλλο δωμάτιο για να πάρει ρούχα. Ο άντρας της νόμιζε ότι τον απατούσε. 

Σύμφωνα με τη Sunisa, την κλώτσησε, τη χαστούκισε και την γρονθοκόπησε και της έσφιξε το λαιμό κάνοντας την σχεδόν να λιποθυμήσει. Της απαγόρευσε την έξοδο από την κλειδωμένη κεντρική πόρτα του διαμερίσματος και οπλίστηκε με ένα μαχαίρι. 

Προσπάθησε να ουρλιάξει, αλλά κανείς δεν την βοήθησε κι έτσι έτρεξε στο μπαλκόνι και φώναξε. Ο σύζυγος κατάφερε να ανοίξει τη συρόμενη πόρτα και βγήκε έξω με αποτέλεσμα η Sunisa να πέσει στο έδαφος. 

Δεν πήδηξε όπως υπέθεσαν λανθασμένα η αστυνομία και οι γιατροί και ισχυρίστηκαν αρχικά ορισμένα τοπικά μέσα.

Η Natchaya είπε ότι είχε εγκαταλείψει τη δουλειά της για να φροντίσει την αδερφή της και δεν υπήρξε ουσιαστικά καμία εξέλιξη στην υπόθεση τους τελευταίους τρεις μήνες. 

Ο δικηγόρος Ronnarong είπε ότι ήταν μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. Εάν ο σύζυγος ήταν ένοχος για την πτώση της συζύγου του, θα έπρεπε να αντιμετωπίσει ποινικές και αστικές διαδικασίες. 

Είπε ότι σκόπευε να συζητήσει το θέμα με την αστυνομία του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος χθες (Παρασκευή).

Πηγή: Sanook, Thaivisa.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/