Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για νυχτερινή ληστεία στην Πατάγια

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για νυχτερινή ληστεία στην Πατάγια

Πατάγια -
Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για νυχτερινή ληστεία στην Πατάγια.

Ο 20χρονος Apiwit Kamsrisuk και ο 23χρονος Attaphon Intaraninlawat ανέφεραν το περιστατικό χθες το απόγευμα στον αντισυνταγματάρχη Teetat Tarunjan της αστυνομίας Nongprue.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία ΕΔΩ.
https://thepattayanews.com/2019/09/12/pattaya-police-hunting-for-suspects-in-night-robbery/

Η αστυνομία Nongprue με επικεφαλής τον αρχηγό της αστυνομίας συνταγματάρχη Chitdaecha Songhong συνέχισε την έρευνά της όπου συνέλαβε δύο άνδρες υπόπτους.

Έχουν παραδεχτεί ότι ήταν μεθυσμένοι όταν απείλησαν τα δύο θύματα για κάποια χρήματα με μηχανάκια.

Οι δύο ύποπτοι έχουν κατηγορηθεί για νυχτερινή κλοπή μέσω οποιασδήποτε πράξης βίας ή απειλής.

Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στον Τύπο.

Πίστωση φωτογραφίας: Μήνυμα Pattaya, μήνυμα κειμένου The Pattaya News

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/