Αναπαράσταση πυροβολισμών σε τοπικό νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια διεξήχθη σήμερα το πρωί με ύποπτο

Πατάγια – Η αναπαράσταση πυροβολισμών σε νυχτερινό κέντρο διεξήχθη στην Πατάγια σήμερα το πρωί.

Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί στην Πατάγια με επικεφαλής τον στρατηγό Nanthachart Supphamongkon συμμετείχαν στην αναπαράσταση. Ο πυροβολισμός, ο οποίος συνέβη στις 6 το πρωί σε ένα τοπικό νυχτερινό κέντρο που εξυπηρετούσε κυρίως υπηκόους Ταϊλάνδης, φέρεται να πυροδοτήθηκε από μακροχρόνια προσωπική διαμάχη μεταξύ του δράστη και ενός από τα θύματα.

Ο άνθρωπος που έφυγε από τη ζωή, γνωστός με το παρατσούκλι του Tee, έχει πάνω από 13,000 ακολούθους στο Facebook και ήταν εξαιρετικά γνωστό πρόσωπο στην Πατάγια, αφού ήταν πολύ γνωστός στον κλάδο της μοτοσυκλέτας. Δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του εμφανίστηκαν στην αναπαράσταση για να υποστηρίξουν και να δείξουν οργή στον ύποπτο, γνωστό με το παρατσούκλι του «Arm».

Λόγω της δημοτικότητας του "Tee" σε τοπικό επίπεδο, η υπόθεση έχει εκραγεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης και αποτελεί έντονο θέμα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο Αρμ περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, με συνολικά διακόσιους στην περιοχή, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για την υπόθεση, της δημοτικότητας του Tee και των διαδικτυακών απειλών που έγιναν προς τον ύποπτο.

Η αστυνομία της Πατάγια έχει ανακοινώσει ότι έχει αυστηροποιήσει τους χρόνους κλεισίματος, κυρίως στους χώρους της Ταϊλάνδης, και επιθεωρεί πολλά κλαμπ για άδειες και διασφαλίζει ότι θα κλείσουν στη νόμιμη ώρα τους από το συμβάν.

Ένα βίντεο της αναπαράστασης μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook στο The Pattaya News.

Πληροφορίες για τους πυροβολισμούς και την κατάσταση μέχρι στιγμής μπορείτε να βρείτε εδώ:

Δύο σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια

Ενημέρωση πυροβολισμών στο νυχτερινό κέντρο της Πατάγια: Ένας νεκρός, ένας σε κώμα, ύποπτος ακόμα σε φυγή

Συνελήφθη ύποπτος για πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο της Πατάγια

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/