Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συνεχίζει την καταστολή των παράνομων εργαζομένων και την πώληση θρησκευτικών αντικειμένων σε ναούς της περιοχής

Η αστυνομία συνεχίζει την καταστολή των παράνομων εργατών στους ναούς του Chonburi

Πατάγια -
Η Τουριστική Αστυνομία της Πατάγια συνεχίζει την καταστολή των παράνομων εργατών σε ναούς που ανακοίνωσαν σήμερα το απόγευμα σε μια διάσκεψη στην οποία συμμετείχαν τα The Pattaya News.

Ο Αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensarn της Τουριστικής Αστυνομίας της Pattaya είπε ότι πολλές επιχειρήσεις νοικιάζουν ναούς στην περιοχή γύρω από το Chonburi για κινεζικές τουριστικές ομάδες.

Ο Αντισυνταγματάρχης Ensarn δήλωσε ότι μόνο 4 από τους 10 ναούς στην περιοχή κάνουν το σωστό για την ενοικίαση γης σε επιχειρήσεις.

Η αστυνομία ελέγχει επίσης αυστηρά για παράνομους εργάτες που πουλάνε φυλαχτά και θρησκευτικά αντικείμενα σε ναούς. Αυτά δεν προορίζονται να πουληθούν σε τουρίστες για κέρδος.

Έχουν συλλάβει περισσότερα από 470 άτομα που είναι παράνομοι ξεναγοί και παράνομοι οδηγοί ταξί σε ναούς τους τελευταίους μήνες.

Αρκετοί μοναχοί ήταν παρόντες στη συνάντηση και δήλωσαν ότι ακολουθούν το νόμο όσον αφορά την ενοικίαση της γης.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία δηλώνει ότι οι έρευνες και οι καταστολές θα συνεχιστούν.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/