Τουρίστας από το Ομάν μαζεύει λογαριασμό 50,000 μπατ μπαρ στην Πατάγια, αρνείται να πληρώσει και ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τι σήμαινε το χτύπημα του κουδουνιού

Πατάγια-

Ένας 33χρονος άνδρας από το Ομάν με την Ταϊλανδέζα κοπέλα του στην Πατάγια ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τι σήμαινε να χτυπήσει το κουδούνι αυτή την εβδομάδα όταν χτύπησε το κουδούνι σχεδόν είκοσι φορές σε ένα τοπικό μπαρ και μάζεψε έναν τεράστιο λογαριασμό μπαρ. στη συνέχεια αρνήθηκε να πληρώσει. (Σημείωση του συντάκτη: Παρόλο που έχει μαζί του μια φίλη από την Ταϊλάνδη και φέρεται να είναι τακτικός επισκέπτης της χώρας)

Σε ένα μπαρ κοντά στην Πατάγια στην περιοχή Naklua, χτύπησε το κουδούνι περίπου είκοσι φορές και το προσωπικό και όλοι οι παρευρισκόμενοι πελάτες απόλαυσαν δωρεάν ποτά, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του μπαρ. Ο τουρίστας δεν κατονομάστηκε στα μέσα ενημέρωσης.

Όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του, ο τουρίστας εμφανίστηκε με έναν λογαριασμό 53,300 μπατ και πίστεψε ότι είχε γεμίσει την καρτέλα του μπαρ και άρχισε να διαφωνεί για το ποσό του λογαριασμού.

Προσφέρθηκε να πληρώσει 9,000 μπατ αλλά ο ιδιοκτήτης του μπαρ επέμενε να πάνε στο αστυνομικό τμήμα για να το λύσουν.

Εκεί η τουριστική αστυνομία εξέτασε την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης του CCTV και των εν λόγω λογαριασμών. Το μπαρ δεν διέθετε μηχανογραφημένο σύστημα και χρησιμοποιούσε μόνο χειρόγραφους λογαριασμούς, γεγονός που καθιστούσε δυσκολότερο τον έλεγχο της κατάστασης.

Μετά από μισή ώρα διαπραγματεύσεων, συμφωνήθηκε ότι οι Ομάν θα έπρεπε να πληρώσουν μόνο 5,500 μπατ επιπλέον - συνολικά 14,500 μπατ σε λογαριασμό 53,300 μπατ.

Στη συνέχεια όλοι πήραν χωριστούς δρόμους, ανέφεραν τα νέα του Channel 7 με ένα συνοδευτικό βίντεο. Μπορείτε να δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο. Η Pattaya News σημειώνει ότι ο τουρίστας φαίνεται αρκετά διασκεδασμένος με την όλη κατάσταση, γελώντας και χαμογελώντας.

πηγή: https://news.ch7.com/detail/363355

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/