Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε αφού καταπλακώθηκε από λεωφορείο στην Πατάγια κοντά στην προβλήτα Μπαλί Χάι

Οδηγός μοτοσικλέτας σκοτώθηκε αφού καταπλακώθηκε από λεωφορείο στην Πατάγια κοντά στην προβλήτα Μπαλί Χάι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Siamchon News

Πατάγια -
Μια οδηγός μοτοσικλέτας πέθανε αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο λεωφορείο μπροστά από την προβλήτα Μπαλί Χάι σήμερα το πρωί.

Ο λοχαγός Sombat Kaewmoonmook της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 8:30 π.μ. κοντά στην προβλήτα Bali Hai.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι και ένα λεωφορείο.

Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το σώμα μιας γυναίκας που αναγνωρίστηκε ως η 39χρονη Chonthicha Eiedpadung.

Ο οδηγός του λεωφορείου, ο 52χρονος Arj Faiklang περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι η μοτοσικλέτα έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με φράγματα πριν καταπλακωθεί από το λεωφορείο.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/