Τα χειρότερα που έρχονται ακόμη για το σκληρά πληγωμένο Ubon Ratchathani… δύο περιοχές αναμένονται μεγάλες πλημμύρες την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου.

Ubon Ratchathani-

Το Επαρχιακό Γραφείο Άρδευσης προειδοποίησε σήμερα ότι μια τεράστια πλημμύρα νερού που κινείται κάτω από τον ποταμό Moon αναμένεται να πλήξει τις περιοχές Muang και Warin Chamrap στο Ubon Ratchathani αύριο, 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Η πλημμύρα του νερού προβλέπεται να πλημμυρίσει και τις δύο περιοχές το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια να υποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα καθώς ρέει στον ποταμό Μεκόνγκ.

Το hashtag #saveubon είναι επί του παρόντος δημοφιλές στο Twitter καθώς οι κάτοικοι και οι διασώστες μοιράζονται την τρομερή κατάσταση.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε τις πλημμυρικές περιοχές τη Δευτέρα, προειδοποίησε τους κατοίκους του Ουμπόν Ρατσατάνι μέσω Twitter σήμερα το απόγευμα για την πλησιέστερη πλημμύρα.

Η Pattaya News θα σας κρατά ενήμερους για αυτή τη σημαντική ιστορία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/