Ο επικεφαλής μετανάστευσης της Ταϊλάνδης λέει ότι ο νόμος TM30 είναι ξεπερασμένος και πρέπει να αλλάξει

Ο αρχηγός μετανάστευσης της Ταϊλάνδης, υποστράτηγος Sompong Chingduang είπε στο BBC Thai ότι ο νόμος TM 1979 του 30 είναι ξεπερασμένος και πρέπει να αλλάξει. 

Το BBC Thai είπε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη κινήσεις για την προσαρμογή των κανονισμών TM 30 ώστε να ευθυγραμμιστούν περισσότερο με τις συνθήκες στην Ταϊλάνδη σαράντα χρόνια μετά την εισαγωγή τους. 

Ο υποστράτηγος Sompong φέρεται να είπε στο BBC σε τηλεφωνική συνομιλία ότι γνωρίζει τα προβλήματα μετά από μια θύελλα διαδικτυακών επικρίσεων για τους κανονισμούς. 

Αυτά σχετίζονται με αλλοδαπούς όπως ομογενείς και συνταξιούχους που πρέπει να αναφέρουν πού βρίσκονται εάν εγκαταλείψουν τη διεύθυνση κατοικίας τους για 24 ώρες ή περισσότερο. Ο ρόλος που πρέπει να παίξουν οι ιδιοκτήτες έχει επίσης δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Για τους τουρίστες αυτό συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς η αναφορά γίνεται συνήθως από ξενοδοχεία και ξενώνες. 

Ο αρχηγός μετανάστευσης πρόσθεσε ότι από τις 31 Αυγούστου έχουν τεθεί σε εφαρμογή εξελίξεις για να «ανακουφιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αλλοδαποί που διαμένουν στη χώρα».

Ήταν κλειστά τα χείλη σχετικά με το τι ακριβώς θα συνεπάγονταν αυτά, λέγοντας ότι υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να ληφθούν υπόψη, όπως η οικονομία, ο τουρισμός και η εθνική ασφάλεια.

Πηγή: BBC, Thaivisa. https://forum.thaivisa.com/topic/1123047-immigration-chief-tm-30-law-is-outdated-and-needs-to-change/

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/