Το τμήμα ταϊλανδικών ειδικών φόρων κατανάλωσης ανακοινώνει ότι οι φόροι στα ζαχαρούχα ποτά θα διπλασιαστούν από την 1η Οκτωβρίου.

Το Τμήμα Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης ανακοίνωσε ότι οι φόροι στα ζαχαρούχα ποτά θα διπλασιαστούν, από την 1η Οκτωβρίου 2019.

Επίσης θα διπλασιάζεται κάθε δύο χρόνια. Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, αυτό το φορολογικό μέτρο δεν έχει σχεδιαστεί για τα έσοδα της κυβέρνησης, αλλά για να αλλάξει τη συμπεριφορά των καταναλωτών και να μειώσει το κόστος της δημόσιας υγείας, καθώς το ευρύ κοινό καταναλώνει επί του παρόντος ζάχαρη κατά μέσο όρο δύο έως τρεις φορές περισσότερο από τη συνιστώμενη επιτρεπόμενη ποσότητα από τον ΠΟΥ. προκαλώντας χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και οι καρδιακές παθήσεις.

Για όσους απολαμβάνουν τα ποτά τους με σόδα και ζάχαρη, μπορεί να χτυπήσει λίγο περισσότερο στο τσεπάκι σας στο εγγύς μέλλον.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/