Συνελήφθη ύποπτος για πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο της Πατάγια

Συνελήφθη ύποπτος για πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο της Πατάγια

Πατάγια -
Ένας ύποπτος συνελήφθη στο Σουρίν για τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πατάγια χθες το πρωί.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ ένα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία ΕΔΩ.


https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Pattaya, συνταγματάρχης Atinan Nuchanart, είπε ότι ο ύποπτος είναι ο Warut 'Arm' Saejia. Έχει συλληφθεί στο σπίτι της μητέρας του στο Surin.

Ο Warut φέρεται να παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε για ένα προσωπικό πρόβλημα. Η μητέρα του του ζήτησε να παραδοθεί αφού της είπε για το περιστατικό.

Ο Warut οδηγείται τώρα στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya. Θα σε κρατήσουμε ενήμερο.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/