Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά υπόπτους για νυχτερινή ληστεία

Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά υπόπτους για νυχτερινή ληστεία

Πατάγια -
Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά δύο υπόπτους για νυχτερινή ληστεία στην Πατάγια.

Ο 20χρονος Apiwit Kamsrisuk και ο 23χρονος Attaphon Intaraninlawat σήμερα το απόγευμα ανέφεραν το περιστατικό στον αντισυνταγματάρχη Teetat Tarunjan της αστυνομίας Nongprue.

Είπαν στην αστυνομία ότι το περιστατικό συνέβη στη 1:XNUMX νωρίς σήμερα το πρωί. Επέβαιναν σε ένα μηχανάκι και επέστρεφαν στο σπίτι και είχαν σταματήσει σε έναν πάγκο με φαγητό.

Δύο φαινομενικά μεθυσμένοι άνδρες ύποπτοι σε ένα μηχανάκι προσπαθούσαν να τους πλησιάσουν ενώ βρίσκονταν κοντά στο Soi Nern Plub Warn στην κεντρική Πατάγια.

Οι δύο ύποπτοι πιάστηκαν σε βίντεο να τους απειλούν για περιουσία και τιμαλφή. Τα θύματα τους έδωσαν 200 μπατ πριν οι ύποπτοι φύγουν με ταχύτητα.

Η αστυνομία αναζητά τους υπόπτους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/