Η αστυνομία της Πατάγια αρχίζει την καταστολή των ωρών κλεισίματος των μπαρ μετά από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Οι χώροι ψυχαγωγίας της Πατάγια αντιμετωπίζουν καταστολή λόγω λειτουργίας τις προηγούμενες νόμιμες ώρες

Πατάγια -
Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί κατέστρεψε πολλούς χώρους διασκέδασης επειδή ήταν ανοιχτοί μετά τις νόμιμες ώρες κλεισίματος.

Η καταστολή των χώρων διασκέδασης στην Πατάγια σήμερα το πρωί έγινε από τον Αντισυνταγματάρχη Saranpong Maithongkunchorn της αστυνομίας της πόλης Pattaya.

Η καταστολή ακολούθησε τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης χθες το πρωί, όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του ενώ ένα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
https://thepattayanews.com/2019/09/11/pattaya-nightclub-shooting-update-one-dead-one-in-coma-suspect-still-on-the-run/

Ξεκίνησαν στο «All New Teng Sri» στο συγκρότημα κατοικιών Ρουνγκ Λανγκ όπου σημειώθηκε η ανταλλαγή πυροβολισμών. Η επιχείρηση άνοιξε πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες κλεισίματος χθες το πρωί, αλλά χθες το βράδυ το νυχτερινό κέντρο δεν άνοιξε.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ορισμένοι άλλοι χώροι διασκέδασης άνοιξαν πέρα ​​από τις νόμιμες ώρες κλεισίματος. Οι υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων αντιμετώπιζαν νομική δίωξη.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η καταστολή θα συνεχιστεί ως απάντηση στον πυροβολισμό, ο οποίος συνέβη στις 6 το πρωί σε ένα κλαμπ που εξυπηρετεί κυρίως υπηκόους της Ταϊλάνδης. Άγνωστο αν η καταστολή θα επεκταθεί σε δημοφιλή ξένα και τουριστικά κλαμπ αυτή τη στιγμή.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/