Δύο σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια

Δύο σοβαρά τραυματίες από πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια

Πατάγια -
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε νυχτερινό κέντρο στην Πατάγια σήμερα το πρωί.

Ο λοχαγός Kanoknan Suksri της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 6 το πρωί στο νυχτερινό κέντρο Teng See στο συγκρότημα κατοικιών Rung Land στο Nong Prue.

Δύο άνδρες που έχουν ήδη μεταφερθεί σε νοσοκομείο είναι ο Anuwat Suksamran και ο Chatchai Srisen. Και οι δύο είναι 37 ετών και έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα από σφαίρες και τραύματα από μαχαίρι.

Στο σημείο η αστυνομία εντόπισε οκτώ φυσίγγια και αίμα στο έδαφος.

Ένας υπάλληλος είπε στην αστυνομία ότι υπήρξε λογομαχία μεταξύ νυχτερινών κλαμπ και φρουρών ασφαλείας πριν από τους πυροβολισμούς μπροστά στο νυχτερινό κέντρο.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό επιπλέον υπόπτων και περισσότερες πληροφορίες.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/