17 περιοχές στα βορειοανατολικά κήρυξαν ζώνες καταστροφής από πλημμύρες, η κατάσταση συνεχίζει να είναι τραγική

Ο κυβερνήτης του Ubon Ratchathani, Sarit Withoon, λέει ότι η επαρχιακή διοίκηση κήρυξε 17 περιφέρειες ζώνες καταστροφής καθώς η κατάσταση των πλημμυρών στη βορειοανατολική επαρχία συνεχίζει να επιδεινώνεται σήμερα. Το Ubon Ratchathani βρίσκεται στα ανατολικά της βορειοανατολικής Thialand.

Λέει ότι η διοίκηση έχει ήδη διαθέσει 200,000 μπατ σε κάθε περιοχή για άμεσες επιχειρήσεις.

Το Nation αναφέρει ότι οι 17 περιοχές είναι…

Muang Samsib, Trakarn Phuetphol, Nayia, Tarnsoom, Don Modaeng, Nam Khun, Lao Sua Koke, Khuang Nai, Warin Chamrab, Kud Khao Poon, Nam Yuen, Pho Sai, Namtan, Sri Muang Mai, Phibul Mungsaharn, και Sawang.

Ο κυβερνήτης είπε ότι μέχρι στιγμής 32,306 οικογένειες σε 1,141 χωριά σε 159 ταμπόν 25 περιοχών της επαρχίας έχουν πληγεί από τις συνεχιζόμενες πλημμύρες. Οι πλημμύρες προκάλεσαν επίσης ζημιές σε 523,104 rai γεωργικής γης στην περιοχή και 74 σχολεία και 13 κυβερνητικά γραφεία έχουν επίσης υποστεί ζημιές. Από τις πλημμύρες πνίγηκε και ένας κάτοικος της περιοχής.

Είπε ότι η επαρχιακή διοίκηση δημιούργησε 48 προσωρινά καταφύγια σε επτά περιοχές και ότι 4,831 οικογένειες από 51 χωριά και κοινότητες εκκενώθηκαν για να παραμείνουν στα καταφύγια.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η στάθμη του νερού στον ποταμό Mool εξακολουθεί να ανεβαίνει σήμερα και είχε φτάσει τα 10.67 μέτρα, αύξηση 12 εκατοστών από χθες (Τρίτη). Τα σχολεία της περιφέρειας θα παραμείνουν κλειστά έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Οι αξιωματούχοι της άρδευσης έχουν ανεβάσει πλήρως τις πύλες του φράγματος στα φράγματα Sirinthorn και Pak Mool για να επιταχύνουν την απελευθέρωση νερού ώστε το νερό να μπορεί να ρέει πιο γρήγορα από τον ποταμό Mool στον ποταμό Μεκόνγκ.

ΠΗΓΗ: Το Έθνος

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/