Συνελήφθησαν δύο Ταϊλανδοί για επίθεση και ληστεία σε Ινδό τουρίστα στην Πατάγια

Φωτογραφίες: Pattaya Police

Πατάγια -


Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σήμερα αφού επιτέθηκαν σε Ινδό τουρίστα και του έκλεψαν τιμαλφή στην Pattaya Walking Street αυτή την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Η αστυνομία της Πατάγια αναφέρει ότι συνέλαβε δύο υπόπτους νωρίς σήμερα το πρωί στις 4:30 π.μ.

Οι δύο ύποπτοι είναι ένας 28χρονος ονόματι «Kwang» και ένας 39χρονος ονόματι «Noom». Και οι δύο είναι υπήκοοι Ταϊλάνδης.

Επιτέθηκαν στον Ινδό τουρίστα στην Pattaya Walking Street. Έχουν κλέψει επίσης πολύτιμα ακίνητα από τον τουρίστα τα οποία έπεσαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και νυχτερινή κλοπή. Η αστυνομία αναζητά τώρα άλλους δύο υπόπτους που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Η αστυνομία της Πατάγια δεν κατονόμασε τον τουρίστα ούτε επεκτείνει τι προκάλεσε το περιστατικό.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/