Ο υπουργός Τουρισμού ζητά από το υπουργικό συμβούλιο να χορηγήσει επιπλέον ημέρες διακοπών σε κυβερνητικούς αξιωματούχους για την τόνωση του τουρισμού

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn είπε ότι θα ζητήσει από το υπουργικό συμβούλιο σήμερα (Τρίτη) να χορηγήσει επιπλέον διήμερη άδεια σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και υπαλλήλους των κρατικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση του τουρισμού.

Ο Phiphat είπε ότι θα ζητήσει από το Υπουργικό Συμβούλιο να εξετάσει την πρόταση κατά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο υπουργός είπε ότι θα ζητήσει από το υπουργικό συμβούλιο να επιτρέψει στους αξιωματούχους να πάρουν δύο ημέρες άδεια τον Οκτώβριο χωρίς να υπολογίζεται η άδεια ως ετήσια άδεια.

Ο υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι επιπλέον διακοπές, εάν εγκριθούν, θα υποστηρίξουν το σχέδιο της κυβέρνησης «γευστική δοκιμή, ψώνια και αξιοποίηση» που ενθαρρύνει τα καταστήματα να εγγραφούν στο υπουργείο Τουρισμού για την προώθηση του τουρισμού.

πηγή: https://www.nationthailand.com/news/30376009

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/