Σουηδός πέφτει από τον 29ο όροφο ενός διαμερίσματος στην Πατάγια

Ο Σουηδός πέφτει από ένα διαμέρισμα στην Πατάγια

Πατάγια -
Ένας Σουηδός πέθανε χθες το βράδυ μετά από πτώση από τον 29ο όροφο πολυκατοικίας στην Πατάγια.

Ο Αντισυνταγματάρχης Attarot Krongrat της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό σε μια συγκυριαρχία στο Soi Pattaya Naklua 18 στις 10:XNUMX.

Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasatan έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα πτώμα ενός άνδρα που έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία μόνο ως Σουηδός υπήκοος. Η ηλικία του δεν δόθηκε.

Τα λείψανά του μεταφέρθηκαν σε τοπικό Νοσοκομείο. Το όνομά του κρατήθηκε για να επικοινωνήσουν οι αξιωματούχοι με την πρεσβεία και τους συγγενείς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας διέμενε στον 29ο όροφο. Η αιτία θανάτου δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/