Ξένος vlogger αντιμετωπίζει κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση στην Πατάγια μετά από βίντεο σε κατάστημα μασάζ

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης κυνηγά έναν ξένο vlogger αφού δημοσίευσε ότι οι τουρίστες θα μπορούσαν να κάνουν σεξ σε ένα παραδοσιακό κατάστημα ταϊλανδέζικου μασάζ στην κεντρική Πατάγια.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έχει αναφέρει το θέμα τόσο στην τοπική αστυνομία όσο και στην τεχνική αστυνομία.

Λέει ότι έχει δυσφημιστεί και θέλει να τον συλλάβουν. Οι ενέργειές του θα μπορούσαν να σημαίνουν παραβίαση του νόμου για τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει σοβαρά πρόστιμα και φυλάκιση.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube όπου έχει 18,000 συνδρομητές. Από τότε που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο, το κλιπ και οι συνοδευτικές λέξεις έχουν προβληθεί 6,547 φορές. 

Ο YouTuber λέει στο βίντεο ότι είναι "σε περιοδεία". Η Pattaya News σημειώνει ότι φαίνεται ότι το συγκεκριμένο βίντεο, που βρέθηκε στο Ταϊλάνδη Ric σε βιντεολόγιο περιοδειών, φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από σήμερα το απόγευμα αφού το βίντεο και η αναφορά έγιναν viral.

Η 47χρονη Samang Jermpaen είπε ότι εργαζόταν για 12 χρόνια. 

Είπε ότι οι ισχυρισμοί για σεξ προς πώληση στις εγκαταστάσεις ήταν εντελώς ψευδείς. Είπε ότι το προσωπικό της είναι ηλικιωμένο και δεν κάνει σεξ στο μαγαζί της. 

Οι ισχυρισμοί της vlogger είναι επιζήμιοι τόσο για την ίδια όσο και για άλλες επιχειρήσεις στην Πατάγια και την Μπανγκόκ. 

Το Σάββατο πήγε στην αστυνομία της Πατάγια πρώτα και μετά κατευθύνθηκε στην αστυνομία του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. 

Ο Pol Col Siriwat Deephor του τμήματος εγκλήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών είπε ότι το τμήμα του συνεργάζεται με την αστυνομία της Pattaya για να εντοπίσει τον vlogger.

Δεν είναι γνωστό αν βρίσκεται ακόμα στην Ταϊλάνδη αυτή τη στιγμή, ωστόσο κατέγραψε αρκετά βίντεο στην περιοχή πρόσφατα που αναρτήθηκαν.

Τα νέα της Pattaya σημειώνουν ότι η Ταϊλάνδη έχει μερικούς από τους αυστηρότερους νόμους περί δυσφήμισης στον κόσμο, που υποστηρίζονται από αυστηρούς νόμους για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό όπου ένας vlogger ή blogger δημοσίευσε μια αρνητική ή εσφαλμένη κριτική που οδηγεί σε ποινικές διώξεις.

Το αρχικό άρθρο δημοσιεύτηκε στα ταϊλανδικά στο 77kaoded.

Πηγή: 77kaoded, Thaivisa

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/