Ξένος οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πρόσκρουση στην κατασκευή αποχέτευσης στην Πατάγια

Πατάγια -


Ένας άνδρας αλλοδαπός οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση σε ένα έργο κατασκευής αποχέτευσης στην Πατάγια νωρίς σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα στις 2:20 π.μ. στο Soi Thep Prasit 7.

Η αστυνομία, το The Pattaya News και τα σωστικά συνεργεία Sawang Boriboon Thammasathan έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι μια μοτοσικλέτα έπεσε σε προειδοποιητική πινακίδα και τρύπα κατασκευής δρόμου.

Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν έναν αλλοδαπό άνδρα που φαινόταν να είναι γύρω στα 40 και είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το χέρι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Pattaya Memorial.

Σε αυτό το στάδιο, οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι ο άνδρας οδηγούσε στο μηχανάκι με μεγάλη ταχύτητα. Τα προειδοποιητικά σημάδια της κατασκευής δεν ήταν αρκετά καθώς ο άνδρας προσέκρουσε στην πινακίδα και στο λάκκο κατασκευής.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα που προκαλείται από τα πολλαπλά κατασκευαστικά έργα και τις εργασίες αποχέτευσης στην πόλη τους τελευταίους μήνες, σημειώνει η Pattaya News. Αρκετοί άλλοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί όταν τα οχήματά τους έπεσαν στα λάκκα. Οι επικριτές στο διαδίκτυο δηλώνουν ότι οι χώροι κατασκευής δεν είναι επαρκώς φωτισμένοι.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης των μέσων ενημέρωσης TPN από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον DC της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email στο Pattayanewseditor@gmail.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/