Ο κυβερνήτης του Τσονμπούρι υπογράφει τον νόμο για τον έλεγχο γάτας και σκύλου για την Πατάγια

Έλεγχος γάτων και σκύλων στην Πατάγια

Πατάγια -
Οι γάτες και οι σκύλοι στην Πατάγια πρέπει να εγγραφούν εντός 365 ημερών, σύμφωνα με έναν νέο νόμο που ψήφισε ο κυβερνήτης του Τσονμπούρι την περασμένη εβδομάδα.

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι ενέκρινε και υπέγραψε στις 2 Σεπτεμβρίου τον κώδικα νόμου για τον Δημόσιο Ελέγχο για τις Γάτες και τους Σκύλους, ο οποίος θα εφαρμοστεί αφού περάσουν τις επτά ημέρες από την υπογραφή.

Οι γάτες και οι σκύλοι πρέπει να εγγραφούν εντός 365 ημερών από την επιβολή του κώδικα νόμου. Το πρόστιμο για μη τήρηση του νόμου είναι μέχρι 10,000 μπατ.

Οι γάτες και οι σκύλοι απαγορεύονται στους δημόσιους χώρους στην Πατάγια και στους δρόμους στη Βόρεια Πατάγια από την οδό Sukhumwit μέχρι τον κύκλο Loma. Δεν είναι σαφές με βάση τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τι ακριβώς σημαίνει αυτό για τα ζώα που ζουν στους δρόμους ή ποια μέτρα επιβολής θα ληφθούν αυτή τη στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης 038 276198 – 9 Ext 28 – 31 (ώρες γραφείου της κυβέρνησης).

Πηγή: Επιβολή του νόμου της πόλης Pattaya. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=718481945283060&id=525117804619476

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/