Οι διασώστες Sattahip βοηθούν τα θύματα των πλημμυρών στο Ubon Ratchathani

Οι διασώστες Sattahip βοηθούν τα θύματα των πλημμυρών στο Ubon Ratchathani

Ubon Rachathani –
Οι διασώστες του Sattahip έφτασαν σήμερα στο Ubon Rachathani για να παραδώσουν τα απαραίτητα είδη για τους πλημμυροπαθείς με την υποστήριξη των δωρεών κατοίκων της Pattaya και τουριστών.

Η διανομή από την ομάδα των εργαζομένων διάσωσης Sawang Rotjana Thammasathan έγινε από τον Pichit Keakkuthan μαζί με το προσωπικό από το Τμήμα Πρόληψης Καταστροφών και Αξιωματικών Μετριασμού Sattahip.

Ο κ. Pichit είπε: «Υπάρχουν πολλά θύματα από τις πλημμύρες στα βορειοανατολικά και στο Ubon Ratchatani».

«Ο Narong Boonjerdsri, ο οποίος είναι ο δήμαρχος Sattahip και επίσης ο πρόεδρος του ιδρύματος μαζί με τους διασώστες χθες ξεφόρτωναν χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης, πόσιμο νερό, ρύζι καθώς και συσκευασμένα, κονσερβοποιημένα και αποξηραμένα τρόφιμα και είδη ένδυσης σε φορτηγά».

Οι διασώστες πέρασαν χρόνο πηγαίνοντας σε περιοχές που επλήγησαν σοβαρά, προσβάσιμες μόνο με βάρκα που υποστηρίζονταν από δωρεές κατοίκων της Πατάγια και τουριστών.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/