Οι κάτοικοι της πόλης της Πατάγια δωρίζουν συνολικά 150,720 μπατ στα θύματα των πλημμυρών στα βορειοανατολικά

Οι αξιωματούχοι έφεραν τα κουτιά δωρεών που είχαν στηθεί σε όλη την πόλη, μέτρησαν τα χρήματα και βρήκαν ότι προστέθηκαν έως και 150,720 μπατ για τα θύματα των πλημμυρών στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Ο αντιδήμαρχος Ronakit Ekasingh, ο δήμαρχος Paiwan Aromcheun και αξιωματούχοι της πόλης στις 6 Σεπτεμβρίου έφεραν τα κουτιά από σημεία δωρεών μπροστά από το δημαρχείο στη Βόρεια Πατάγια, κοντά στην αγορά Wat Chaimongkol στη Νότια Πατάγια και μπροστά από το Surf Kitchen στο Jomtien Soi 5 .

Μαζί με τα χρήματα, κάτοικοι και τουρίστες πρόσφεραν χρήματα, είδη πρώτης ανάγκης, ρύζι και αποξηραμένα τρόφιμα.


Όλα μεταφέρθηκαν και παρουσιάστηκαν στον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Sawangboriboon Thammasathan Prasit Thongthitcharoen στη Naklua για να συναρμολογηθούν, να ταξινομηθούν και να κατευθυνθούν προς τα βόρεια.

Πηγή: Daily Mail

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/