Οι ντόπιοι μοναχοί βοηθούν στη συλλογή τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς στην Πατάγια

Οι ντόπιοι μοναχοί βοηθούν στη συλλογή τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς στην Πατάγια

Σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου 2019,

Μοναχοί από τον ναό Jittapawan μαζί με το Κέντρο Διαλογισμού Nerntawan συγκέντρωναν δωρεές αποξηραμένων τροφών από ντόπιους στο Soi Bua Khao για τη δωρεά των θυμάτων από τις πλημμύρες στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Αύριο στις 6 το πρωί, οι μοναχοί θα κάνουν ξανά την προσφορά στο Σόι Κάο Νόι. Δέχονται συσκευασμένα και αποξηραμένα τρόφιμα για να δοθούν στους πλημμυροπαθείς.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δωρίσουν.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/