Οι εργασίες του αποχετευτικού συστήματος συνεχίζονται στον Beach Road, περισσότερα τμήματα του δρόμου θα κλείσουν σύντομα στην κυκλοφορία

Κατασκευάζεται σύστημα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Πατάγια

Πατάγια -


Ένα σύστημα πρόληψης πλημμύρας συνεχίζει να κατασκευάζεται κατά μήκος της παραλίας Pattaya.

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Πατάγια ανακοίνωσαν σήμερα το απόγευμα ότι άλλα τμήματα του δρόμου θα κλείσουν λόγω κατασκευής τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής περιόδου, προκαλώντας πιθανή διακοπή της κυκλοφορίας.

Ένας προϋπολογισμός 95 εκατομμυρίων μπατ χρησιμοποιείται για ένα σύστημα πρόληψης πλημμυρών κατά μήκος του Beach Road. Η σύμβαση κατασκευής ξεκίνησε στις 19 Ιουνίου φέτος έως τις 13 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

Η κατασκευή είναι συνολικά 240 ημέρες. Η κατασκευή ξεκίνησε από την καμπύλη κοντά στο Dusit Thani Pattaya Hotel μέχρι την Walking Street. Ορισμένα τμήματα του δρόμου θα είναι προσωρινά κλειστά για την κατασκευή.

Η πόλη της Πατάγια ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το 080 967 1314 ή το Κέντρο Επικοινωνίας Pattaya 1337 για 24 ώρες.

Για να παρακολουθείτε νέα και δραστηριότητες, κάντε αναζήτηση στο Facebook για «prpattaya».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/