Η Thai Airways καταπολεμά το λαθρεμπόριο…από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας

Η Thai Airways έχει εισαγάγει μέτρα για την αντιμετώπιση των εργαζομένων που αποφεύγουν τη φορολόγηση των αγαθών που φέρνουν στη χώρα. Η αεροπορική εταιρεία έμαθε πρόσφατα από το τελωνείο ότι ορισμένες από τις αεροσυνοδούς της είχαν συλληφθεί να κάνουν λαθρεμπόριο από την Ιταλία που υπερέβαινε το επιτρεπόμενο όριο. Σε βάρος τέτοιων εργαζομένων θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα, ανέφερε.

Ο Suthirat Siriphananon, διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας In-flight Services στην Thai Airways, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει μια πολιτική που απαγορεύει στους υπαλλήλους να υπερβαίνουν το όριο για αφορολόγητα και άλλα αγαθά με σκοπό να αποφύγουν τους εισαγωγικούς δασμούς. Η εταιρεία παρακολουθεί ύποπτες συμπεριφορές και ενημερώνει τα τελωνεία για τυχόν παραβάσεις.

Πρόσφατα, οι τελωνειακοί υπάλληλοι αναχαίτησαν μερικές γυναίκες αεροσυνοδούς που επέστρεφαν από την Ιταλία, οι οποίες προσπάθησαν να φέρουν περισσότερα προϊόντα από τα επιτρεπόμενα και δεν είχαν δηλώσει το πλεόνασμα. Στις γυναίκες επιβλήθηκε πρόστιμο και οι ενέργειές τους αναφέρθηκαν στην αεροπορική εταιρεία. Η Thai International τιμωρεί τους υπαλλήλους που παραβαίνουν τους κανονισμούς της εταιρείας, με τη μέγιστη ποινή να περιλαμβάνει απόλυση.

Πηγή: The Nation.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/