Οι πλημμύρες συνεχίζονται στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, το Roi Et και το Ubon Ratchathani επλήγησαν ιδιαίτερα

Μεγάλος αριθμός νοικοκυριών και αγροτικών περιοχών στην επαρχία Roi-et της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης έχουν πλέον πλημμυρίσει αφού τσιμεντένια φράγματα στο χωριό Nong Hin της περιοχής Panomprai κατεδαφίστηκαν από ισχυρά ρεύματα, ανέφερε χθες (7 Σεπτεμβρίου, η ταϊλανδέζικη καθημερινή εφημερίδα Thai Rath, 2019).

Ένα τμήμα μήκους τριών χιλιομέτρων του αυτοκινητόδρομου No.502 που συνδέει τις βορειοανατολικές επαρχίες Nakhon Ratchasima και Yasothon υπέστη επίσης ζημιές.

Οι επαρχιακοί αξιωματούχοι έχουν επιδείξει προειδοποιητικά μηνύματα, αλλά μεγάλα φορτηγά συνεχίζουν να ταξιδεύουν στον αυτοκινητόδρομο.

Συνοδεία διάσωσης και βοήθειας από όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων τοπικών εργαζομένων από το Sattahip, συνεχίζουν να πηγαίνουν στην περιοχή που έχει πληγεί σοβαρά για να παρέχουν βοήθεια.

Η φετινή περίοδος των βροχών ακολουθεί ένα ρεκόρ ξηρασίας, σημειώνει το The Pattaya News. Δημοσιεύσαμε τις παρακάτω φωτογραφίες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις ροές μας στο Facebook από έναν αγρότη στα βορειοανατολικά, ο οποίος δείχνει τα χωράφια του πριν και μετά τις πρόσφατες βροχές, εξοικονομώντας τις σοδειές του για τη συγκομιδή τον Νοέμβριο.

Δημοσιεύσαμε επίσης αυτές τις φωτογραφίες των ντόπιων κατοίκων στα βορειοανατολικά που σώζουν λανθάνον βουβάλια από τα ανερχόμενα νερά. Όλα τα βουβάλια επέζησαν.

Πηγή: Thai rath, κάτοικοι της Ταϊλάνδης,

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/