Η οικογένεια του σεφ του ξενοδοχείου που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από αστυνομικό της Πατάγια σε δηλώσεις αυτοάμυνας θέλει περισσότερες απαντήσεις

Πατάγια-

Ο μεγαλύτερος αδερφός και η αδερφή του 35χρονου σεφ του ξενοδοχείου που πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από έναν αστυνομικό της Πατάγια νωρίς χθες το πρωί για να δηλωθεί αυτοάμυνα, έφτασαν στην Πατάγια αργά χθες το βράδυ για να αναζητήσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουν.

Κατέθεσαν επίσημη ειδοποίηση στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν ότι θα φτάσουν επιπλέον μέλη της οικογένειας τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, όπου θα ζητήσουν περισσότερες απαντήσεις.

Τα μέλη της οικογένειας είπαν στη σχετική Pattaya Press ότι δεν πιστεύουν ότι ο αδερφός τους θα έσπευσε έναν αστυνομικό. Δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλές κάμερες παρακολούθησης στην περιοχή και θέλουν να δουν την κασέτα και να δικαιώσουν τον αδερφό τους.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για αυτήν την εξελισσόμενη ιστορία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/