Αστυνομικός της Πατάγια φέρεται να πυροβόλησε μέχρι θανάτου τον σεφ του ξενοδοχείου μπροστά από την είσοδο του θέρετρου, ισχυρίζεται αυτοάμυνα

Πατάγια -


Ένας αστυνομικός της περιπολίας που φέρεται να πυροβόλησε μέχρι θανάτου έναν σεφ ξενοδοχείου νωρίς το πρωί είπε στο The Pattaya News ότι ήταν σε αυτοάμυνα.

Ο υπολοχαγός Aris Puangsai της αστυνομίας της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό στις 2 το πρωί σε ξενοδοχείο στο Soi Wong Amart, Naklua.

Η αστυνομία και οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο χώρο στάθμευσης μπροστά από το ξενοδοχείο για να βρουν το σώμα του 35χρονου Prajakchai Siriwet, ο οποίος ήταν σεφ ξενοδοχείου στο θέρετρο.

Στο κεφάλι του βρέθηκαν τραύματα από σφαίρες. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν ένα μαχαίρι, μια μυτερή αιχμηρή ράβδος και δύο εξαντλημένα φυσίγγια.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του κ. Prajakchai είπε στο Pattaya News ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου του είπε ότι ο αδελφός του πήγε στο γραφείο του ξενοδοχείου για να ζητήσει τον μισθό του. Είχε φέρει μαζί του το μυτερό κοφτερό σιδερένιο όπλο. Υπήρξε φέρεται να υπήρξε διαφωνία για τον μισθό του και η κατάσταση γρήγορα κλιμακώθηκε.

Οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία στο σημείο καθώς ο κ. Prajakchai δεν ηρεμούσε, είπαν στο Pattaya News. Η περιπολική αστυνομία ζήτησε από τον κ. Prajakchai να κατεβάσει το όπλο του και, στην αρχή, το έκανε.

Ξαφνικά, σύμφωνα με την αστυνομία, όρμησε τους αστυνομικούς. Ο λοχίας της αστυνομίας ονόμασε μόνο τον «Σαμ» αυτή τη στιγμή στον Τύπο πυροβόλησε δύο φορές τον κ. Prajakchai, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτοάμυνα.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/