Η Pattaya City καθαρίζει τα σκουπίδια κοντά στο Lumpini, μετά από παράπονα κατοίκων της περιοχής

Η Pattaya City καθάρισε σκουπίδια κοντά σε συγκυριαρχία στην Pattaya -

Οι υπάλληλοι της Pattaya City καθάρισαν τα σκουπίδια κοντά σε μια συγκυριαρχία στη Naklua. Οι ντόπιοι που ζουν κοντά στο Lumpini Condominium έχουν παραπονεθεί ότι σκουπίδια πετάχτηκαν στην περιοχή πάνω από 10 rais (περίπου πέντε στρέμματα) οικόπεδο.

Ο Manot Nongyai που είναι ο αντιδήμαρχος της πόλης Pattaya μαζί με το προσωπικό επιθεώρησε την περιοχή. Ορισμένα σκουπίδια αφαιρέθηκαν σήμερα το απόγευμα με σχέδια για απομάκρυνση περισσότερων απορριμμάτων στο εγγύς μέλλον.

Ο αντιδήμαρχος Manot είπε, «Θα εκδώσουμε έγγραφο για να πληρώσει ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου το πρόστιμο μετά από παράβαση του Νόμου περί Διατήρησης Καθαριότητας και Τάξης της Χώρας. Το πρόστιμο είναι μέχρι 2,000 μπατ».

Η Pattaya News σημειώνει ότι έχουμε καλύψει αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, κατά τις οποίες αξιωματικοί του Δημαρχείου έπιασαν ανθρώπους να πετάνε σε αυτήν την περιοχή και τους επέβαλαν μεμονωμένα πρόστιμα για την πράξη. Τα σχόλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ροές μας στο Facebook και στο Twitter έδειξαν ότι πολλοί εκπατρισμένοι κάτοικοι, καθώς και οι Ταϊλανδοί, δηλώνουν ότι τα σκουπίδια σε αυτήν την περιοχή, καθώς και στην περιοχή γύρω από το διαμέρισμα Nirun, ήταν ένα μακροχρόνιο ζήτημα.

Επιπλέον, σύμφωνα με σχόλια στις ροές μας στο Facebook στα Ταϊλανδέζικα και τα Αγγλικά, τα σκουπίδια σε αυτές τις τοποθεσίες έχουν προσελκύσει πολλούς οδοκαθαριστές και αγέλες αδέσποτων σκύλων που προκαλούν δημόσια ενόχληση.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/