Οι διασώστες του Sattahip κατευθύνθηκαν στο Ubon Ratchathani για δωρεές και υποστήριξη στα θύματα των πλημμυρών

Οι διασώστες του Sattahip κατευθύνθηκαν στο Ubon Ratchathani για δωρεές και υποστήριξη στα θύματα των πλημμυρών

Sattahip -
Οι εργαζόμενοι διάσωσης Sawang Rotjana Thammasathan στο Sattahip κατευθύνονται στο Ubon Ratchathani για να δωρίσουν και να υποστηρίξουν τα θύματα των πλημμυρών.

Στο Sawang Rotjana Thammasathan Rescue Foundation στο Sattahip σήμερα το απόγευμα, ο Narong Boonjerdsri, ο οποίος είναι ο δήμαρχος Sattahip και επίσης ο πρόεδρος του ιδρύματος μαζί με σωστικά συνεργεία, φόρτωναν χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης, πόσιμο νερό, ρύζι καθώς και συσκευασμένα, κονσερβοποιημένα και αποξηραμένα τρόφιμα και είδη ένδυσης σε φορτηγά.

Ο δήμαρχος Narong είπε: «Υπήρξαν πολλά θύματα από τις πλημμύρες στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης. Έχουμε δημιουργήσει από χθες το πρωί ένα κέντρο δωρεών για να δωρίσουν χρήσιμα αντικείμενα».

«Περίπου 30 διασώστες με βάρκες και αντικείμενα κατευθύνονται στο Ubon Ratchathani απόψε με ένα λεωφορείο και ένα τρέιλερ για να βοηθήσουν αυτά τα θύματα». Αυτός τελείωσε.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/