Ο Νορβηγός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Βρετανού υπηκόου σε θέρετρο στο Πουκέτ εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν με εγγύηση, ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό

Πουκέτ-

Ο Νορβηγός τουρίστας που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός Βρετανού επισκέπτη σε ένα θέρετρο στο Karon πριν από δύο εβδομάδες, δραπέτευσε ενώ βρισκόταν με εγγύηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά την μη εμφάνιση του Roger Bullman για το ραντεβού του στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ, έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Η αστυνομία λέει ότι είναι βέβαιη ότι δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα καθώς το διαβατήριό του κατασχέθηκε.

Μετά την ανάκριση του Μπούλμαν, η αστυνομία συγκέντρωσε τα γεγονότα, λέγοντας ότι το θανατηφόρο περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 4 το πρωί αφού η ασφάλεια του ξενοδοχείου είχε επισκεφθεί το δωμάτιο του Μπούλμαν δύο φορές για να του ζητήσει να κρατήσει τον θόρυβο. Ο Μπούλμαν φέρεται να ήταν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή.

Στον λογαριασμό του στην αστυνομία, ο Νορβηγός είπε ότι αφού ο Bajaj διαμαρτυρήθηκε για το θορυβώδες τραγούδι του, οι δυο τους τσακώθηκαν και ο Βρετανός φέρεται να του επιτέθηκε με μαχαίρι. Ο Νορβηγός, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι επίσης ειδικός στις πολεμικές τέχνες, φέρεται να έπιασε τον Βρετανό σε ασφυξία. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Νορβηγός αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόθεση να σκοτώσει τον Βρετανό, ο οποίος είχε υποστεί ασφυξία.

Ο Μπούλμαν, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200,000 Bt από το επαρχιακό δικαστήριο.

Ένταλμα σύλληψης για τον Νορβηγό εκδόθηκε την Πέμπτη (5 Σεπτεμβρίου) αφού δεν προσήλθε στο δικαστήριο. Φέρεται ότι δεν είχε δείξει, σύμφωνα με δικηγόρο, επειδή ανησυχούσε για τη δική του ασφάλεια μετά από πολλές απειλές στα social media. Είχε δει και φωτογραφηθεί από τα μέσα ενημέρωσης να χαλαρώνει σε πισίνες και να περπατά ανέμελα στο νησί, ανησυχώντας πολλούς, τις προηγούμενες μέρες.

Η αστυνομία εξέδωσε προειδοποίηση για τον εντοπισμό του, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν μπορούσε να φύγει από τη χώρα καθώς το διαβατήριό του κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με πηγές, ο κατηγορούμενος επέμεινε να εκπροσωπείται από Νορβηγό δικηγόρο.

Εάν κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης από τρία έως 15 χρόνια.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΈθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/