Το Expat Insider αποκαλύπτει το 2019 Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για έναν εκπατρισμένο να ζήσει - Η Ταϊλάνδη πέφτει επτά θέσεις στην 25η

Η Ταϊλάνδη είναι λιγότερο δημοφιλής ως προορισμός για ομογενείς σε σύγκριση με πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Expat Insider.

Η έρευνα Expat Insider 2019 που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, κατατάσσει τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζήσετε ως εκπατρισμένοι.

Η έρευνα κατέταξε την Ταϊλάνδη στην 25η θέση μεταξύ 64 προορισμών, με πτώση επτά θέσεων από την ίδια έρευνα που διεξήχθη το 2018.

Από τις 7 έως τις 28 Μαρτίου, η InterNations, η μεγαλύτερη ομάδα δικτύωσης ομογενών στον κόσμο, ερεύνησε συνολικά 20,259 ομογενείς, που αντιπροσωπεύουν 182 εθνικότητες, που ζουν σε 187 χώρες ή περιοχές.

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν συνολικά 48 διαφορετικούς παράγοντες που αφορούσαν διάφορες πτυχές της ζωής στο εξωτερικό.

Τα αποτελέσματα χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια για να σχηματιστεί μια βαθμολογία σε πέντε βασικούς τομείς: Ποιότητα Ζωής, Ευκολία Εγκατάστασης, Εργασία στο Εξωτερικό, Οικογενειακή ζωή και Προσωπικά Οικονομικά.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το ρεπορτάζ:

https://cms-internationsgmbh.netdna-ssl.com/cdn/file/cms-media/public/2019-09/Expat-Insider-2019_The-InterNations-Survey_0.pdf

 

Εγγραφή
ΠΗΓΉExpat Insider
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/